Hier let een makelaar Vlaardingen op bij verkopen van jouw huis

Hier let een makelaar Vlaardingen op bij verkopen van jouw huis

Wil je een makelaar Vlaardingen inschakelen om zoveel mogelijk te kunnen profiteren van de verkoop van je huis? Of heb je een woning op het oog en wil je de makelaar inschakelen om niets over het hoofd te zien? Dan kun je het beste vanaf het begin gaan kijken waar je het beste uit bent. Ahuys in vlaardingen is een van de makelaars waar je kunt gaan kijken en waarbij je verzekerd bent van professionele makelaars voor ieder proces. Maar waar let een makelaar dan precies op bij de woning en hoe wordt een goed resultaat behaald?

De makelaar in Vlaardingen uitzoeken die bij je past


De makelaar in Vlaardingen zal altijd op basis van jouw wensen aan de slag gaan. Het is daarom belangrijk dat je deze kenbaar maakt. Als je bijvoorbeeld een woning wilt kopen, dan moet je aangeven waar je naar op zoek bent, in welke omgeving en met welk budget. Bij de verkoop kan het zijn dat je bepaalde eisen stelt aan de vraagprijs of de afspraken die gemaakt moeten worden. Dit kan allemaal van belang zijn voor de rest van het proces. Je zult daarom het gesprek altijd moeten voorbereiden en van hieruit gaan bepalen of de makelaar bij jou gaat passen.

Wat je uit handen geeft


Zorg er daarbij voor dat je goed af gaat tasten of een makelaar in Vlaardingen aan jouw wensen kan voldoen. Wil je bijvoorbeeld een deel van het proces zelf in handen houden, dan moet je dat kenbaar maken. De makelaar zal hiermee akkoord gaan of het zal uiteindelijk leiden tot een zoektocht naar een nieuwe makelaar. Een van de zaken die je zelf zou kunnen regelen is het inplannen van een bezichtiging. Bezichtigingen kunnen dan namelijk geheel plaatsvinden wanneer het jou uitkomt. De makelaar weet echter wel beter wat meegenomen moet worden in de rondleiding.

Een goede advertentie leidt tot kopers


De makelaar in Vlaardingen zal echter wel altijd een goede advertentie en foto’s kunnen plaatsen op de website. Met behulp van professionele foto’s en een pakkende tekst zullen er namelijk meer mensen aangetrokken worden tot het huis, waardoor er sneller bezichtigingen aangevraagd worden. Alleen tijdens de bezichtigingen kunnen namelijk ook dingen opvallen, waardoor het uiteindelijke bod van de kopers lager gaat zijn dan verwacht. Je kunt dan kijken of er ruimte is voor onderhandelingen. Onderhandelen is niet altijd makkelijk, waardoor je het soms ook beter over kunt laten aan de makelaar.

De voorwaarden in het document


Vergeet ook niet om na te denken over afspraken die je wilt maken met de koper. Beide partijen hebben wellicht wensen, welke door de makelaar in Vlaardingen in een document opgesteld worden. Dit document moet door beide partijen ondertekend worden en kent ook een aantal ontbindende voorwaarden. Het is van belang dat iedereen deze afspraken en voorwaarden op blijft volgen, zodat de verkoop daarna officieel gemaakt kan worden. Het kan een zenuwslopende tijd zijn, maar door een makelaar in te schakelen word je op ieder gebied geholpen.

AHuys Makelaars
Tel: +31 10 426 5620
Email: info @ ahuys.nl

Ahuys makelaars Rotterdam
Bergselaan 237, 3038 CB Rotterdam

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
van 10.00 tot 19.30 uur